Bengkel menulis buku sendiri

KOTA BHARU: Perpustakaan Awam Islam Dar Nur al-Zahra’ dengan kerjasama pengedar buku kanak-kanak Islam, MariBaca Bookstore dan penerbit buku terkemuka tanah air, PTS Publications Sdn Bhd akan menganjurkan bengkel penulisan pada 2 Mei depan.

Setiausaha Dar Nur al-Zahra’, Nor Haniza Taib berkata, bengkel sehari itu diadakan di Dewan Perpustakaan terbabit dan terbuka kepada umum khususnya mereka yang berminat dalam bidang penulisan dan menghasilkan buku sendiri.

Katanya, bengkel berkenaan akan dikendalikan oleh Pengurus Penerbitan PTS Publications, Nazrul Samsudin. Beliau merupakan penulis buku bertajuk ‘Buat Duit Dengan Terbit Sendiri Buku‘.

Selain itu Nazrul yang berasal dari Kelantan juga berpengalaman dalam bidang pengurusan dan penerbitan buku. Sepanjang berkhidmat di PTS beliau berjaya mengurus dan menerbitkan 250 judul buku dalam pelbagai kategori.

Petikan berita daripada Kelantankini

Kuantiti terhad dan sedang kehabisan di pasaran. Segera miliki Buat Duit Dengan Terbit Sendiri Buku hari ini sementara stok masih ada. Klik di sini

Advertisements

Satu Respons

  1. saya berminat ingin menyertai bengkel di kelantan tersebut. Bagaimana jika ingin mendaftar? dan berapakah bayaran? tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: